Print pagina

Containers

De voordelen van containers van VDL Fibertech Industries

VDL Fibertech Industries heeft met haar Acrosoma® panelen de ideale basis in huis om gewicht besparende en corrosie bestendige containers te bouwen.

Acrosoma® panelen zorgen voor een gewichtsbesparing van 1000 kg tegenover een stalen container (typisch 2500 kg). Daarnaast biedt het de onderstaande voordelen:

Voedsel gekeurd

Vloeistofdicht

Isolerend

Corrosie bestendig (bestendig tegen de meeste zuren)

Extra 1 ton laadvermogen 

 Daarnaast biedt onze ervaring in onder andere de defense sector dat onze containers corrosie bestendig zijn tegen de meeste zuren, iets wat veelgevraagd voor containers.

Toepassingsgebieden

 

 

Meerkosten terugverdiend in 3,5 jaar!

Door gewichtsbesparingen kunt u met composieten containers van VDL Fibertech Industries extra gewicht transporteren. Dit zorgt logischerwijs voor extra opbrengsten die sommige gevallen er voor kunnen zorgen dat u de meerkosten van composieten VDL Fibertech Containers ten opzichte van stalen containers binnen 3,5 jaar terugverdiend kunt hebben. De berekening van deze 3,5 jaar is hier vindbaar.

 

Containers van VDL Fibertech Industries zijn opgebouwd volgens het kofferbouw principe met een stalen composieten bak gekleefd op een stalen frame.

 

  


Onze containers kunnen een enorme impact verduren. Klik hier om een video te bekijken die een valtest laat zien. 

 

Klik op de bovenstaande afbeelding om een case study te zien van onze containers!

  

Composieten zijn volledig recyclebaar. Klik op het bovenstaande logo voor meer informatie.