Print pagina

Kwaliteitscontrole 

Q-Lab

Ons Q-lab beschikt over de laatste meetmiddelen om ruwe materialen, half-fabricaat en eindproduct te kunnen karakteriseren, waaronder Brookfield viscositeitsmeters en een Distron Trekbank.

3D metingen

Voor vrijgave van producten hebben wij een 3D CMM tot onze beschikking en een uiterst moderne Nikon Laser Radar. Maatafwijkingen kunnen zo, in 3D, direct vergeleken worden met het originele 3D ontwerp, en automatisch gegenereerde meetrapporten kunnen verzonden worden naar de klant, op verzoek.

Röntgencontrole / Non Destructive Testing (NDT)

VDL Fibertech Industries controleert alle kritische medische producten onder X-Ray. Dit geeft een 100% garantie dat onze medische producten, met strikte eisen ten aanzien van patiënten X-Ray dosis en medische beeldvorming, voldoen aan de maximum röntgen transparantie- en homogeniteitseisen. De maximale afmetingen van een product wat op deze manier getest kan worden is 75 cm breed en 20 cm hoog. Ook voor (2D) NDT-testing past VDL Fibertech Industries dit toe. 

100% Inspectie voor verpakken

Elk product dat wij produceren wordt nauwkeurig visueel door onze medewerkers nagekeken. Dit bestaat onder andere uit het persoonlijk nameten van de producten op afmetingen en het visueel inspecteren van de afwerking.