Print pagina

De kracht van co-design

State of the Art & Co-Development Het aantal verschillende soorten composiet technologieën zijn groot, en ook nog eens sterk in beweging. Het is daarom van belang dat samen met u de juiste mix gevonden wordt die uw eisen past. Dit proces vergt zowel een goede samenwerking in een vroeg stadium, als de beschikbaarheid van de modernste materialen en productie technieken. VDL Fibertech Industries werkt daarbij projectmatig, en gebruikt de modernste software (Pro-Engineer, Abaqus (FEM voor composieten), Winchill) ondersteund door een up-to-date Q-lab (Nikon Laser Radar, X-Ray NDT, 3D CMM, Instron trekbank, Brookfield viscositeits meter).

Om niet alleen bij te blijven, maar ook zelf doorbraken te forceren in de composieten technologie, is VDL Fibertech Industries continu op zoek naar verbeteringen voor haar producten en productietechnolgie. Daarbij zijn samenwerkingen van enorm belang. VDL Fibertech Industries werkt onder andere samen met:

 

           


 

Andere kunststoftechnologieën binnen de VDL Groep

VDL Fibertech Industries concentreert zich op vezelversterkte kunststoffen, wat slechts een deel is van de zeer brede kunststoffen industrie. Het is het vermelden waard dat de VDL Groep meerdere kunststoftechnologieën in haar portfolio heeft. Zie voor SMC, thermovormen en spuitgieten bijvoorbeeld ook:

www.vdlwientjesemmen.nl 
www.vdlwientjesroden.nl
www.vdlparree.com 
www.vdlkunststoffen.com