Nieuws

VDL Fibertech Industries neemt Acrosoma over

Sinds dit jaar heeft VDL Fibertech Industries Acrosoma overgenomen en hiermee de Acrosoma Sandwich Panelen toegevoegd aan haar productaanbod.

Graag willen wij u informeren dat per mei jongstleden de activiteiten van Acrosoma door VDL Groep te Eindhoven (Nederland) zijn overgenomen. De composietentechnologie van Acrosoma sluit goed aan bij de activiteiten van VDL Fibertech Industries, onderdeel van VDL Groep.

 

VDL Groep

VDL Groep, met het hoofdkantoor in Eindhoven, is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten en de assemblage van personenauto’s. Sinds de oprichting in 1953 is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een onderneming met 84 werkmaatschappijen, verspreid over 19 landen en met bijna 9.500 medewerkers. De kracht van VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven.

VDL Fibertech Industries

VDL Fibertech Industries te Best is gespecialiseerd in het produceren van carbon en glas versterkte composieten onderdelen voor onder andere de medische-, semiconductor-, defensie- en automotive industrie. De R&D activiteiten van Acrosoma zijn inmiddels geïntegreerd met de R&D activiteiten van VDL Fibertech Industries. De hoogwaardige productie van de sandwich panelen daarentegen blijft in Lokeren (België) en zal verder gaan onder de naam VDL Fibertech Belgium. De unieke panelen gaan verder onder productnaam ‘Acrosoma Sandwich Panelen’.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze overname een positief effect zal hebben op de continuïteit en groei van de vroegere Acrosoma activiteiten en daarmee ook een positief effect op uw business met VDL kan hebben.

Betreffende de facturatie is er het een en ander gewijzigd. De facturatie zal operationeel via VDL Fibertech Industries verlopen, maar om fiscale en administratieve redenen zal dit aan Klima Warmtetechniek te Achel (België) geadresseerd zijn.

Wij vragen uw begrip voor eventuele complicaties die deze overgang met zich mee gebracht heeft en vertrouwen op een zeer constructieve voortzetting van onze zakelijke relatie in de nieuwe situatie.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

 

 

Michiel Wassink                                                                    Jan Verhaeghe

Managing Director                                                                Business Development Manager

Auteur: Communications VDL Bus & Coach | Communications | Publicatiedatum: 12-8-2014
Naar het nieuwsoverzicht